OM OSS     |     KONTAKT    |     KÖPVILLKOR

Varukorgen är tom

Premiumprodukter för egenvård 

Hos oss finner du allt från vår populära sårvårdshonung (Manukahonugnen i Sverige med högst Manukafaktor), tillförlitliga sårförband, fallskyddsplagg, trycksårspreventiva skydd, rengöringsmedel för sittdynor och medicinteknisk utrustning.

Medicinsk honung
 

Storsäljare inom medicinsk sårvårdshonung

Medihoney är kliniskt bevisat effektiv för att skapa en antibakteriell miljö. Manukahonung  (Leptospermum) är effektiv mot ett brett spektrum av bakterier, inklusive antibiotikaresistenta organismer.

Trycksårsskydd, preventiva och effektiva

Vi tillhandahåller effektiva och praktiska trycksårspreventiva hjälpmedel för personer med reducerad förmåga att naturligt kunna röra på sig i liggande position. Gelskydd är en enkel lösning på ett komplext problem.

Välkommen till Goodmedicals webbshop!

-din leverantör av premiumprodukter för egenvård till privatpersoner och enskilda firmor

Goodmedical webbshop vänder sig endast till privatpersoner/ enskilda firmor. Vi säljer delar av Salubrious AB:s sortiment i denna webbutik. Du är varmt välkommen till vår webbutik som är öppen för dig dygnets alla timmar och där kundtjänsten under kontorstid är personlig och gärna svarar på frågor. 

I webbshoppen finner du allt från vår populära sårvårdshonung (Manukahonugnen i Sverige med högst Manukafaktor), tillförlitliga sårförband, fallskyddsplagg, liggsårspreventiva skydd, rengöringsmedel för sittdynor och medicinteknisk utrustning.

SOCIALA MEDIA

”icon”

KONTAKT

Good Medical AB
Box 5021, 448 51 Tollered

Orgnr: 556776-9673 

Telefon: 031-710 44 70
Fax: 031-710 44 75

E-post: info@goodmedical.se

© Salubrious AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart