OM OSS     |     KONTAKT    |     KÖPVILLKOR

Varukorgen är tom

HEM / Rehabartiklar

Rehabartiklar - effektiva och praktiska liggsårspreventiva hjälpmedel

Vi tillhandahåller effektiva och praktiska trycksårspreventiva hjälpmedel för patienter med reducerad förmåga att naturligt kunna röra på sig vid liggande livsföring. 

Gelskydd är en enkel lösning på ett komplext problem. Gelbodies kombinerar tryckavlastande gel, Trugel, inslaget i ett mjukt och stretchigt Coolband-material. Gelskydd används för att uppnå ett långtidsskydd mot trycksår och nervskador. Gelbodies passar långtidsvård och rehabiliteringspatienter. 

AireRx Protect är också en enkel lösning på ett komplext problem. AireRx Protect kombinerar tryckavlastande skum, inslaget i ett mjukt och stretchigt Glidewear-material. Glidewear materialet ger även minimering av skjuv och friktion. AireRx Protect används för att uppnå ett långtidsskydd mot trycksår och nervskador. AireRx Protect passar långtidsvård och rehabiliteringspatienter.

AireRx® Protect (Armskydd)
1 015

kr

AireRx® Protect (Handskydd)
845

kr

AireRx® Protect (Häl- och ankelskydd)
1 015

kr

GelBodies armbågsskydd
850

kr

GelBodies ben- och armskydd
850

kr

GelBodies häl- och ankelskydd
850

kr

GelBodies knäskydd
850

kr

Hippies höftskydd
774

kr

Soof (dyna)
1 995

kr

Good Medical och rehabartiklar

Salubrious säljer och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Hos Goodmedical kan du bland annat köpa elastiska och följsamma ledskydd, gelskydd för fötter, ben och knän samt huvudskydd. Goodmedical.se riktar in sig enbart till privatpersoner och enskilda firmor. Välkommen att handla i vår webshop.

Gelskydd är en enkel lösning på ett komplext problem. 

Gelbodies kombinerar tryckavlastande gel, Trugel, inslaget i ett mjukt och stretchigt Coolbandmaterial. Coolbandmaterialet "andas" och är behagligt mot huden. Det är speciellt behandlat för att hämma lukt som kan uppkomma till följd av bakterier i tyget. Coolbandmaterialet kan tvättas i maskin. När du ska mäta väljer du där det är som bredast där produkten ska sitta. Hamnar du mellan två storlekar, välj då den största.

Huvudskydd från Ribcap

Vår favoritbeanie, älskad av våra kunder för sitt unika utseende och känsla. Vi använder den finaste Merinoull (utsida) och ett lager av Coolmax på insidan för en perfekt kombination av stil och funktion. Skydden är gjorda av ett laminat speciellt utvecklad till Ribcap för att tillhandahålla tillförlitlig stötdämpning.

SOCIALA MEDIA

”icon”

KONTAKT

Salubrious AB
Box 3100, Lerum 

Orgnr: 556592-9717 

Telefon: 031-730 58 00

E-post: info@goodmedical.se

© Salubrious AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart