OM OSS     |     KONTAKT    |     KÖPVILLKOR

Varukorgen är tom

HEM / Rehabartiklar

Rehabartiklar - effektiva och praktiska liggsårspreventiva hjälpmedel

Vi tillhandahåller effektiva och praktiska liggsårspreventiva hjälpmedel för patienter med reducerad förmåga att naturligt kunna röra på sig vid liggande livsföring. 

Gelskydd är en enkel lösning på ett komplext problem. Gelbodies kombinerar tryckavlastande gel, Trugel, inslaget i ett mjukt och stretchigt Coolband-material. Gelskydd används för att uppnå ett långtidsskydd mot trycksår och nervskador. Gelbodies passar långtidsvård och rehabiliteringspatienter.

AireRx Protect (Armskydd)
1 015

kr

AireRx Protect (Handskydd)
845

kr

AireRx Protect (Häl- och ankelskydd)
1 015

kr

GelBodies armbågsskydd
850

kr

GelBodies ben- och armskydd
850

kr

GelBodies häl- och ankelskydd
850

kr

GelBodies knäskydd
850

kr

Hippies höftskydd
774

kr

Good Medical och rehabartiklar

Salubrious säljer och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Hos Goodmedical kan du bland annat köpa elastiska och följsamma ledskydd, gelskydd för fötter, ben och knän samt huvudskydd. Goodmedical.se riktar in sig enbart till privatpersoner och enskilda firmor. Välkommen att handla i vår webshop.

Gelskydd är en enkel lösning på ett komplext problem. 

Gelbodies kombinerar tryckavlastande gel, Trugel, inslaget i ett mjukt och stretchigt Coolbandmaterial. Coolbandmaterialet "andas" och är behagligt mot huden. Det är speciellt behandlat för att hämma lukt som kan uppkomma till följd av bakterier i tyget. Coolbandmaterialet kan tvättas i maskin. När du ska mäta väljer du där det är som bredast där produkten ska sitta. Hamnar du mellan två storlekar, välj då den största.

Huvudskydd från Ribcap

Vår favoritbeanie, älskad av våra kunder för sitt unika utseende och känsla. Vi använder den finaste Merinoull (utsida) och ett lager av Coolmax på insidan för en perfekt kombination av stil och funktion. Skydden är gjorda av ett laminat speciellt utvecklad till Ribcap för att tillhandahålla tillförlitlig stötdämpning.

SOCIALA MEDIA

”icon”

KONTAKT

Good Medical AB
Box 5021, 448 51 Tollered

Orgnr: 556776-9673 

Telefon: 031-710 44 70
Fax: 031-710 44 75

E-post: info@goodmedical.se

© Salubrious AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart