OM OSS     |     KONTAKT    |     KÖPVILLKOR

Varukorgen är tom

HEM / Förband

Sårförband underlättar läkning av sår då de främjar en fuktig läkningsmiljö

Vi erbjuder många alternativ av sårförband för att skydda en skada.

Våra förband underlättar läkning av sår då de främjar en fuktig läkningsmiljö där man kommit fram till att sår läker bäst. Både vår Manukahonung (medicinsk sårvårdshonung) och förband från Sorbion lyfter ut smuts ur såret under tiden som de bevarar fuktigheten i luftig miljö och kapslas säkert in det i förbandet, vilket också förbättrar sårläkning. Detta gör att förbandsbyte inte behöver genomföras lika frekvent som vid användning av många andra förband på marknaden. Våra sårförband och vår sårvårdshonung är det bästa för dina sår!

Medihoney Apinate Dressing
740

kr

kr

Medihoney HCS (Ej vidhäft.)
850

kr

Medihoney HCS (Vidhäftande)
1 385

kr

Medihoney Tulle Dressing
505

kr

Good Medical och sårförband

Salubrious säljer och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Sårförbandet hjälper till att bibehålla fuktig miljö, som gynnar sårläkningen. Goodmedical.se riktar in sig enbart till privatpersoner och enskilda firmor. Välkommen att handla i vår webshop.

Sårförband MEDIHONEY™ Aktiv Leptospermum-honung:

  • Rengör såret och avlägsnar snabbt död vävnad. 
  • Hjälper till att minska ödem och pH-värdet i såret.
  • Ger en fuktig läkande sårmiljö.

Hur ofta ska förbandet bytas?

Din vårdgivare bedömer såret tillsammans med dig och utifrån din medicinska historia. Frekvensen av förbandsbyte beror på ditt tillstånd och mängden vätska/exudat som kommer från såret. MEDIHONEY™-produkten kan ligga på plats under kompression. Men om det är mycket vätska och förbandet blir mättad, kan det behöva bytas oftare. Minskar vätskan kan omläggningarna bytas mer sällan. Det finns flera olika beredningsformer av MEDIHONEY™ för olika grader av exsudat/ sårvätska.

SOCIALA MEDIA

”icon”

KONTAKT

Good Medical AB
Box 5021, 448 51 Tollered

Orgnr: 556776-9673 

Telefon: 031-710 44 70
Fax: 031-710 44 75

E-post: info@goodmedical.se

© Salubrious AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart