OM OSS     |     KONTAKT    |     KÖPVILLKOR

Varukorgen är tom

HEM / Medicinsk honung

Medicinsk honung av Manukahonung

Tack vare sin långa isolering från resten av världen och dess öars biogeografi, har Nya Zeeland extraordinär flora och fauna. 

Cirka 80% av floran förekommer endast på Nya Zeeland, en är Manukaträdet (Leptospermum scoparium).Manuka är ett unikt vintergrönt träd på Nya Zeeland och dess intensivt doftande blommor älskas av bin. 

UMF = Unik Manuka Faktor Varumärket UMF är en kvalitetsmärkning som representerar testning av icke-Peroxid aktivitet i honung med olika testmetoder. Ligger till grund för detta använder AMHA en rad biologiska och kemiska metoder och de godkända laboratorierna är ackrediterade och har internationell status och erkännande.

Medihoney Apinate Dressing
890

kr

kr

Medihoney Barrier cream
355

kr

Medihoney Derma cream
355

kr

Medihoney Gel sheet
675

kr

Medihoney HCS (Ej vidhäft.)
1 000

kr

Medihoney HCS (Vidhäftande)
1 535

kr

Medihoney Medical honey
790

kr

Medihoney Tulle Dressing
655

kr

Medihoney Wound gel
790

kr

Good Medical och MEDIHONEY

Salubrious säljer och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Medicinsk honung MEDIHONEY™ är en honung har använts i sårläkning i århundraden. Goodmedical.se riktar in sig enbart till privatpersoner och enskilda firmor. Välkommen att handla i vår webshop.

MEDIHONEY™ det naturliga valet för sårbehandling

MEDIHONEY™ är en medicinsk honung som används till sårbehandling. MEDIHONEY™ innehåller Leptospermumhonung (Manukahonung). Forskare har funnit att Leptospermum är idealisk för behandling av svårläkta sår och brännskador. MEDIHONEY™-förband är standardiserad och steriliserad med gammastrålning. Steriliseringen garanterar avlägsning av Clostridium botulinumsporer som kan förekomma i osteriliserad honung. MEDIHONEY™ kommer från en spårbar källa och produceras under hygieniska förhålla

Varför ska jag använda honung på mitt sår?

MEDIHONEY™ är en naturlig produkt som ger en fuktig sårläkningsmiljö för sårets vävnad. Det hjälper till att optimera sårläkningen utan toxiska biverkningar. Det finns många anledningar till varför vissa sår bli kroniska och inte läker. MEDIHONEY™ bidrar till att motverka många av dessa problem.

SOCIALA MEDIA

”icon”

KONTAKT

Good Medical AB
Box 5021, 448 51 Tollered

Orgnr: 556776-9673 

Telefon: 031-710 44 70
Fax: 031-710 44 75

E-post: info@goodmedical.se

© Salubrious AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart