kirshberryblossom

Medicinsk honung

Var ifrån kommer Manukahonungen?

Tack vare sin långa isolering från resten av världen och dess öars biogeografi, har Nya Zeeland extraordinär flora och fauna. Cirka 80% av floran förekommer endast på Nya Zeeland, en är Manukaträdet (Leptospermum scoparium). Manuka är ett unikt vintergrönt träd på Nya Zeeland och dess intensivt doftande blommor älskas av bin. 

UMF = Unik Manuka Faktor

Varumärket UMF är en kvalitetsmärkning som representerar testning av icke-Peroxid aktivitet i honung med olika testmetoder. Ligger till grund för detta använder AMHA en rad biologiska och kemiska metoder och de godkända laboratorierna är ackrediterade och har internationell status och erkännande.

Medicinsk honung

Sortera på
Tillverkare:
Derma Sciences
Resultat 1 - 9 av 9

Medihoney Barrier cream
205 kr
Pris utan moms 164 kr

Medihoney Derma cream
205 kr
Pris utan moms 164 kr

Medihoney Gel sheet
525 kr
Pris utan moms 420 kr

Medihoney HCS (Vidhäftande)
1.385 kr
Pris utan moms 1.108 kr

Medihoney Medical honey
640 kr
Pris utan moms 512 kr

Medihoney Tulle Dressing
505 kr
Pris utan moms 404 kr

Medihoney Wound gel
640 kr
Pris utan moms 512 kr

Mer om manukahonung

Aktiv Manuka honung = total aktivitet (främst från peroxid aktivitet). Aktiv Manuka honung är testad av ett certifierat laboratorium för sin totala verksamhet som hänför sig till främst halterna av naturligt förekommande Peroxid aktivitet.

UMF-honungsvarumärket är:

- En kvalitetsvarumärke
- Internationellt igenkänningsbart
- Internationellt verifierbart
- Den enda kvalitetsstandard bakom forskningen om Manuka honung (Leptospermum scoparium)

UMF finns bara Manukahonung och beskriver anti-bakteriell egendom (från icke peroxid aktivitet), eftertraktad för sina kvaliteter som stöder kroppens naturliga hälsa och välbefinnande. Oberoende laboratorietester bestämmer UMF®-värdet efter honungen förpackas. Ju högre UMF-nivå desto högre nivå av anti-bakteriella fördelar.

Förutom de hälsofrämjande egenskaperna, har denna produkt gett många människor en angenäm smakupplevelse! Denna mörkbruna honung som produceras av bina kommer från nektar från blommorna och har en distinkt smakprofil: svagt bitter med en nyans av örter och ändå underbar honungssötma.

UMF är ett registrerat namn och varumärke som tillhör The UMF Honey Association (formellt AMHA) och kan endast användas av licensierade användare som uppfyller kriterierna i som inkluderar regelbunden uppföljning och granskning av kvaliteten på deras honung. UMF Manuka Honung från den Nya Zeeländska licensen har rätt att använda namnet UMF, och märkts i licenstagarens namn och är det enda honungen som garanterat har speciell UMF-läkningsegenskapen och är av samma kvalitet som testas i forskning och andra kliniska prövningar.

UMF-honungsvarumärket är:

- Ett kvalitetsvarumärke
- Internationellt igenkänningsbart
- Internationellt verifierbara
- Den enda kvalitetsstandard bakom forskningen om Manuka honung (Leptospermum scoparium)

Good Medical AB

Organisationsnummer: 556776-9673   |   Salubrious webbshop   |   Box 5021   |   448 51 Tollered   |   Telefon: 031-710 44 70   |   Fax: 031-710 44 75  

Returadress: Salubrious AB   |   Slätthultsvägen 4   |   474 31 Ellös